韩式煎饼

韩式煎饼

3.2 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 红薯 去皮,切块
    170 克
  • 蒜苗 切段
    60 克
  • 新鲜香菇 切片
    25 克
  • 西葫芦 切条
    100 克
  • 洋葱 切丝
    85 克
  • 切段
    60 克
  • 新鲜红辣椒 (opcjonalnie) 切片
    1 根
  • 中筋面粉
    90 克
  • 90 克
  • ½ 茶匙
  • 1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 白醋,蒸馏
    2 茶匙
  • 白芝麻 多准备一些
    ½ 茶匙
  • 纯芝麻油
    ½ 茶匙
  • 红辣椒粉 (opcjonalnie) 选韩式辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白芝麻 多准备一些
  • 海苔片 切丝
    少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 212.6 mg
Białko 5 g
Kalorie 730.9 kJ / 174.9 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...