Urządzenia i Akcesoria
韩式煎饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
红薯 去皮,切块170 克
-
蒜苗 切段60 克
-
新鲜香菇 切片25 克
-
西葫芦 切条100 克
-
洋葱 切丝85 克
-
葱 切段60 克
-
新鲜红辣椒 (opcjonalnie) 切片1 根
-
中筋面粉90 克
-
水90 克
-
盐½ 茶匙
-
油1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
白醋,蒸馏2 茶匙
-
白芝麻 多准备一些½ 茶匙
-
纯芝麻油½ 茶匙
-
红辣椒粉 (opcjonalnie) 选韩式辣椒粉½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
白芝麻 多准备一些
-
海苔片 切丝少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
212.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
730.9 kJ /
174.9 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧用食材变美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny