Urządzenia i Akcesoria
Grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 Stücke
Składniki
-
Wasser280 g
-
1 TL ZuckerGerstenmalz1 EL
-
2 TL Trockenhefe, (8 g)frische Hefe15 g
-
Weizenmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche500 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr für die Schüssel80 g
-
Salz1 TL
-
Weizenmehl
-
Olivenöl, nativ
-
Hartweizenmehl50 g
-
1 - 2 EL MohnsamenSesamsamen, alle Farben (opcjonalnie)1 - 2 EL
-
Salz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.03 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
Raclette-Gewürz
10 min
Gemüsebouillonpulver
5 godz.
Fougasse
2 godz.
Grissini
2 godz.
Gewürznüsse
45 min
Amarettini
1 godz. 30 min
Nussgipfel
1 godz. 40 min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Nussglace
5 godz. 20 min
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Tessinerli
1 godz. 50 min