Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Rotkohl, in Stücke (3 cm)
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1sa 10 dk
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Eier grün färben
55 min
Eier orange färben
55 min
Eier gelb färben
55 min
Eier rotbraun färben
55 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Beeren-Smoothie
5min
Wassermelonen-Glacé-Lollies
8h 15min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1h 45min
Forellen mit Gemüsereis
45min
Wiener Schoggi-Sablés
50 min