Urządzenia i Akcesoria
Rye Bread Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 pieces
Składniki
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
water180 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
rye flour100 g
-
honey10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
158.2 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
390.8 kJ /
93.4 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pitta Bread
2 godz.
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Sandwich bread
3 godz.
German Bread
4 godz. 15 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Cottage Loaf
3 godz. 30 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min