Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)

Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)

4.6 16 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porții

Składniki

  • apă plus pentru a adăuga (nu peste nivelul maxim admis, de 2 L)
    1200 g
  • concentrat pastă de pui (vezi recomandări)
    2 lingurițe
  • aripioare de pui cu piele
    500 g
  • morcov tăiat bucăți
    1
  • cartof (aprox. 100 g), tăiat bucăți
    1
  • țelină tulpină tăiată bucăți
    1
  • ceapă galbenă (aprox. 150 g), tăiată jumătăți
    1
  • ulei de măsline
    1 linguriță
  • sare după gust
  • piper negru măcinat după gust
  • orez alb cu bob mediu
    150 g
  • ou
    1
  • zeamă de lămâie (aprox. 1 lămâie)
    40 g
  • pătrunjel verde doar frunzele, pentru garnisit
    1 fir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 243.9 mg
Białko 25.5 g
Kalorie 1521.3 kJ / 363.6 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...