Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
lub 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4 Std.
Cocktail de fructe de pădure
2h 10min
Cidru cu rom și unt de arțar
Nessuna valutazione
Coadă de bou gătită lent
Nessuna valutazione
Blanquette de vițel
1h 30 min
Supă de pui cu tăiței
1u. 35min
Three course meal pentru doi
1h 15min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4 godz. 45 min
Pizza cu brânză de capră și pere
3 Std.
Iepure cu prune uscate
1h
Pui cu sos cremos de boia
40min