Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g căței de usturoi
- 5 - 10 g rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 90 g ulei de măsline
- 800 g pulpă de miel fără os, bucată întreagă
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 200 g ceapă, tăiată felii
-
1 ½ - 2
lingurițe concentrat pastă de carne
lub 1 ½ - 2 cuburi de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 1 linguriță boia de ardei, dulce (opcjonalnie)
- 850 - 950 g apă
- 500 g cartofi noi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1106 mg
Alternatywne przepisy
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5 godz. 5 min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Fasole verde rumenită ușor
25min
Ravioli Wonton, cu brânză de capră și sos Pistou
Brak ocen
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Brak ocen
Cocktail Moscow mule cu mentă
Brak ocen
Gem de usturoi negru și ceapă
Brak ocen
Tocană de linte cu chorizo
Brak ocen
Crêpes Suzette
35min
Chutney de merișoare cu rozmarin
45min
Vin fiert, cu mere
25min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.