Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g căței de usturoi
- 5 - 10 g rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 90 g ulei de măsline
- 800 g pulpă de miel fără os, bucată întreagă
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 200 g ceapă, tăiată felii
-
1 ½ - 2
lingurițe concentrat pastă de carne
lub 1 ½ - 2 cuburi de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 1 linguriță boia de ardei, dulce (opcjonalnie)
- 850 - 950 g apă
- 500 g cartofi noi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1106 mg
Alternatywne przepisy
Conchiglie cu sos de conopidă
35 min
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2 Std. 20 Min
Rulouri de vită cu umplutură de mozzarella și roșii
Brak ocen
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10min
Tort de Paște
1h 50 min
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5hod. 15min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Pielmieni
1h 10min
Prăjitură cu ciocolată și pere
1hod. 30min
Pâine albă pentru toast și pesto cu spanac
1h 55min
Bomboane de ciocolată cu umplutură de ciocolată albă cu lămâie
2hod. 30min
Blanquette de vițel
1hod. 30min