Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian chebureks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 pieces
Składniki
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
450.2 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Hainan Coconut Mooncake
49 godz. 10 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Honey cake
49 godz. 30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Kashta cream
10 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Karpatka
10 godz.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min