Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian chebureks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 pieces
Składniki
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
450.2 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Cholent
4 godz. 50 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Liver Cake
1 godz. 50 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Ukrainian borscht
35 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min