Urządzenia i Akcesoria
Folded Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
Dough
-
water300 g
-
40 g fresh yeastactive dry yeast2 tsp
-
sugar½ tsp
-
plain flour600 g
-
salt2 tsp
-
cooking oil50 g
-
medium protein flour for flouring
Herb butter
-
butter for greasing
-
garlic clove1
-
yellow onion (approx. 1), cut in halves130 g
-
fresh parsley leaves only3 stalks
-
fresh basil leaves only3 stalks
-
butter softened, cut in pieces120 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
780.1 kJ /
186.5 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Pulled Chicken
40 min
Aperol spritz sorbet
Brak ocen
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Pizza Diavola
Brak ocen
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Chocolate Fudge Cake
2 godz.
Quick Rise Basic Bread
45 min
Creamy Mac & Cheese
30 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min