Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
TM6 TM5

Solyanka (Ukraine hot spicy soup)

4.6 (24 oceny)

Składniki

  • 8 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 8 sprigs fresh dill, leaves only
  • 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
  • 120 g carrot, cut into pieces
  • 140 g celeriac, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 20 g rapeseed oil
  • 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
  • 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
  • 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
  • 1000 g water
  • 1 tsp salt
  • 3 allspice berries
  • 2 dried bay leaves
  • 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
  • 60 g tomato paste
  • 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
  • 35 g pitted green olives, cut into halves
  • ½ tsp ground black pepper
  • 6 tbsp sour cream, to serve
  • 6 slices lemon, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1312.3 kJ / 313.6 kcal
Białko
21.5 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
21.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Błonnik
2.7 g
Sód
1134.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy