Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de chocolat fondant, en morceaux
- 1000 g de lait
- 180 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait au chocolat
1h 5 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Crème dessert au caramel
1h
Crème dessert
15min
Sauce béchamel
15min
Vinaigrette fruitée
5min
Riz au lait
1h
Riz au lait
1h
Crème au chocolat
1h 20 min
Crème dessert
15min
Crème lait de coco - cacao (sans produits laitiers)
15min
Petits pots de crème à la vanille
1sa 35 dk