Urządzenia i Akcesoria
Riz au lait au chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
120 g de chocolat fondant en morceaux
-
1000 g de lait
-
180 g de riz rond blanc, spécial dessert
-
1 c. à soupe bombée de mascarpone
-
100 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Black Collection
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Crème dessert au caramel
1 godz.
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Crème caramel
5 godz. 30 min
Couronne aux légumes rôtis
1 godz. 40 min
Riz au lait
1 godz.
Riz au lait au chocolat
1 godz. 5 min
Crème dessert
15 min
Mousse au chocolat à l'orange
2 godz. 20 min
Crème dessert (TM5/6 Metric)
15 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Crème au chocolat
1 godz. 20 min
Petits pots de crème à la vanille
1 godz. 35 min