Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
potatoes35 oz
-
ground meat (pork, chicken or mixed meats), crumbled35 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
large eggs3
-
olive oil2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
-
fresh parsley, leaves only (approx. 25 sprigs)1 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground pepper1 pinch
-
bread crumbs2 oz
-
dried mint (opcjonalnie)1 tsp
-
vegetable oil to fry
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
468.8 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
2034.6 kJ /
486.3 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Basic Basmati Rice
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min