![Pan di Spagna Pan di Spagna](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6DD0566-3F09-42F3-AB93-9528BDD7F1E9/Derivates/1049B037-A518-46B1-9276-CDB49FD0AA50.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 4 uova (da 60 g circa, vedi consiglio)
- 100 - 120 g di zucchero, a seconda del gusto personale
- 120 g di farina
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 641 kJ / 153 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Besciamella
15 Min
Tiramisù
5h 20min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Pan di Spagna facile alle mele
50 min
Pan di spagna panna e fragole
2h
Pasta Choux
2h
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Pasta choux
2h
Besciamella
15 Min
Tronchetto di Natale
2h 45min
Cornetti al prosciutto
35 min
Base per pizza
49h 30 min