Pan di Spagna

Pan di Spagna

4.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • uova (da 60 g circa, vedi consiglio)
    4
  • di zucchero a seconda del gusto personale
    100 - 120 g
  • di farina
    120 g
  • di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 153 kcal / 641 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...