Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.7 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di latte
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina
    550 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • uovo
    1
  • di sale (1 cucchiaino)
    10 g
Ripieno e finitura
  • di speck tirolese a fette
    200 g
  • di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
    200 g
  • tuorlo per spennellare
    1
    20 g di latte, per spennellare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 663 kcal / 2776 kJ
Białko 31.3 g
Tłuszcz 29.4 g
Węglowodany 72.9 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...