Urządzenia i Akcesoria
Zabaione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
60 g di Marsala secco
-
60 g di vino bianco, secco
-
120 g di zucchero
-
6 tuorli a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confettura di cipolle rosse
25 min
Pesto alla genovese
10 min
Roastbeef
35 min
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
No ratings
Zabaione
15 min
Zabaione
15 min
Mousse di tonno
10 min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min
Mousse di prosciutto
10 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
No ratings
Zabaione allo spumante
15 min
Zabaglione
15 min