Fonduta moitié-moitié

Fonduta moitié-moitié

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    2
  • di formaggio Gruviera in Stücken (3 cm)
    400 g
  • di formaggio Vacherin friburghese in Stücken (3 cm)
    400 g
  • di amido di mais (maizena)
    2 cucchiai
  • di vino bianco, secco
    200 g
  • di liquore Kirsch nach Belieben
    15 g
  • di pepe, macinato fresco
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di paprica dolce gemahlen
    1 pizzico
  • di pane bianco in Würfeln (3 cm)
    700 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1291 kcal / 5393 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...