Urządzenia i Akcesoria
Zabaglione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
60 g di Marsala secco
-
60 g di vino bianco, secco
-
120 g di zucchero
-
6 tuorli d'uovo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta di mele
1 godz.
Zabaione
15 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Salsa bernese
20 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Frittelle di mele
45 min
Fonduta di formaggio
20 min
Pasta frolla
2 godz. 5 min
Zabaione
15 min
Manzo alla Wellington con jus di vino rosso e salsa duxelle di funghi champignon
2 godz. 30 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Purea di patate
45 min