Black Forest Gateau
TM6 TM5 TM31

Black Forest Gateau

3.1 (9 ocen)

Składniki

Chocolate Sponges

  • 200 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 100 g water
  • 250 g self-raising flour
  • 250 g caster sugar
  • 80 g sour cream
  • 25 g cocoa powder
  • 3 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract

Whipped Cream

  • 750 g double cream
  • 75 g golden caster sugar
  • 2 tsp vanilla extract

Assembly

  • 200 g tinned pitted black cherries, in syrup (drained weight), syrup reserved
  • 50 g dark chocolate, shavings

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2903 kJ / 694 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
49 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Błonnik
4 g
Sód
307 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy