Urządzenia i Akcesoria
Tri-Coloured Cupcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
Chocolate Sponge
-
water boiling hot70 g
-
cocoa powder20 g
-
baking powder¼ tsp
-
unsalted butter melted35 g
-
sunflower oil15 g
-
sugar100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
double cream50 g
-
large egg1
-
plain flour90 g
Vanilla Sponge
-
plain flour130 g
-
sugar80 g
-
milk70 g
-
unsalted butter diced50 g
-
egg whites from large eggs2
-
baking powder1 tsp
-
vanilla sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Berry Icing
-
fresh mixed berries or defrosted, frozen berries100 g
-
unsalted butter soft150 g
-
icing sugar300 g
-
vanilla sugar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.1 g
Kalorie
1815 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
58.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Sponge Layer Cake
2 Std. 35 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Chocolate chip muffins
1 Std.
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Brownies
50 Min
Ultimate Chocolate Cake
2 Std. 15 Min
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Ice Cream Cone Cupcakes
35 Min
Mini Egg Cupcakes
1 Std.