Urządzenia i Akcesoria
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
Cupcakes
-
unsalted butter soft125 g
-
soft brown sugar100 g
-
golden syrup (30 g)2 Tbsp
-
large eggs2
-
self-raising flour200 g
-
milk150 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
chocolate raisins100 g
-
chocolate peanuts100 g
Peanut Butter Icing
-
unsalted butter soft220 g
-
smooth peanut butter260 g
-
icing sugar120 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
chocolate (opcjonalnie) finely chopped, for decorating10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
10.3 g
Kalorie
2526 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Banana Bread
1 godz. 50 min
Buttercream Icing
5 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Brownies
50 min
Ultimate Chocolate Cake
2 godz. 15 min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Mini Egg Cupcakes
1 godz.
Cappuccino Cake
2 godz.
Gingerbread People
1 godz. 30 min