Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
lub ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 220 g di mandorle pelate
- 1 albume di uovo (30 g circa)
-
20
g di acqua
lub 20 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Raffioli napoletani
45 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Pasta di mandorle
Keine Bewertungen
Zucchero a velo
5p
Pasta choux
2h
Piatto misto bernese
1 godz. 15 min
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Pasta di mandorle
Keine Bewertungen
Pasta Choux
2h