Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di riso
- 150 g di farina di mais
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro, a pezzi
- 7 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta all'uovo
Brak ocen
Crema pasticcera
15 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Pasta frolla
1h 50min
Torta della nonna
4h
Ciambellone veloce allo yogurt
1h 40min
Pasta frolla
1h 50min
Pasta frolla dolce
1h 50min
Impasto per pizza
1 godz.