Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 80 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 80 g
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 16.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 Min
Champiñones dorados (300 g)
25 Min
Calabacín dorado (200 g)
20 Min
Puerros pochados (200 g)
20 Min
Chalota dorada (350 g)
20 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 Min
Chalota dorada (250 g)
20 Min
Cebolla y pimientos dorados
25 Min
Pimientos dorados (400 g)
25 Min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15 Min
Zanahoria salteada (100 g)
10 Min
Cebolla dorada (200 g)
20 Min