Urządzenia i Akcesoria
Puerros pochados (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
20 g de aceite de oliva
-
170 - 200 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20 min
Puerros pochados (80 g)
15 min
Calabacín dorado (200 g)
20 min
Pimientos dorados (200 g) en tiras
20 min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Berenjena dorada (400 g)
35 min
Berenjena dorada (200 g)
30 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min
Cebolla pochada (200 g)
15 min