Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Calabacín dorado (200 g)
20 min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Chalota dorada (250 g)
20 min
Cebolla y pimientos dorados
25 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15min
Puerros pochados (80 g)
15min
Cebolla pochada (300 g)
15min
Chalota caramelizada (350 g)
25 min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15min
Cebolla dorada (200 g)
20 min