Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 dientes de ajo en mitades
- 20 g de aceite de oliva
-
200
g de cebolla en octavos
lub 200 g de cebolla roja en octavos
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras pochadas para guisos o sopas
25 Min
Puerros pochados (200 g)
20 Min
Chalota dorada (350 g)
20 Min
Chalota dorada (250 g)
20 Min
Cebolla y pimientos dorados
25 Min
Beicon y cebolla pochados
15 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 Min
Puerros pochados (80 g)
15 Min
Cebolla pochada (300 g)
15 Min
Chalota caramelizada (350 g)
25 Min
Cebolla pochada (200 g)
15 Min
Cebolla dorada (200 g)
20 Min