
Urządzenia i Akcesoria
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Pfannenbrot
-
Wasser85 g
-
frische Hefe10 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl165 g
-
Salz2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
-
Wasser warm2000 g
-
Weißweinessig100 g
-
Eier sehr frisch (siehe Tipp)4
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Öl zum Braten
-
Wasser15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter in Stücken120 g
-
Eigelb3
-
Salz⅓ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Bacon8 Scheiben
-
Cherry-Tomaten (opcjonalnie) zum Garnieren
-
Cornichons (opcjonalnie) zum Garnieren
-
junge Salatblätter der Saison, gemischt (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
712 kcal /
2978 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Sód
724 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy