Geroosterde porchetta met peren en uien

Geroosterde porchetta met peren en uien

4.5 2 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
16 porties

Składniki

  • olijfolie
    10 g
  • verse peterselie enkel de bladeren
    5 g
  • verse bieslook grof gehakt
    5 g
  • verse salie enkel de bladeren
    5 g
  • verse tijm enkel de bladeren
    5 g
  • verse rozemarijn enkel de naalden
    5 g
  • mosterd
    1 el
  • teentjes knoflook
    3
  • gedroogd venkelzaad
    1 tl
  • peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
    100 g
  • rode uien in vieren gesneden
    200 g
  • varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend
    2000 g
  • zeezout
    2 tl
  • gemalen zwarte peper
    2 ½ tl
  • venkelknollen in vieren gesneden
    2
  • peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
    400 g

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 303.7 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 2963.8 kJ / 708.4 kcal
Tłuszcz 67.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...