Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
garlic cloves halved2 - 3
-
1 oz extra virgin olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated Parmesan Cheese
5 min
Chopped Onions
5 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Chopped Herbs
5 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min