Urządzenia i Akcesoria
Weisskabissalat (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Weisskabis in vierteln oder achteln, Strunk entfernt600 g
-
Salz½ TL
Dressing
-
Schalotten halbiert100 g
-
50 g RotweinessigObstessig50 g
-
Öl60 g
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
505 mg
Białko
2 g
Kalorie
802 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Randensalat mit Meerettich
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 min
Weisskabissalat
15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Randensalat mit Meerettich (TM5)
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM5)
10 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
French Dressing
20 min
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min