Wersje kompatybilne
Cuiburi de cartofi cu smântână maturată și somon afumat
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g apă
- 800 g cartofi făinoși, curățați de coajă, tăiați bucăți (3-4 cm)
- 4 linguri ulei de măsline, pentru uns tăvile de brioșe
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 100 - 150 g somon afumat, felii, tăiat fâșii (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g caviar, negru
-
10
g microplante
lub 10 g mărar proaspăt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 244.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartă cu lămâie și bezea
2h 30min
Crumble cu căpșune
40 min
Lichior de ouă cu mirodenii
4h 30min
Tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată
1h 5min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Saleuri crocante cu semințe, bacon și brânză
35 min
Bomboane de Crăciun cu ciocolată albă
40 min
Plăcințele cu fructe de pădure
1 godz. 50 min
Mini choux cu fructe de pădure
1 Std. 10 Min
Clătite de cartofi
45 Min
Profiterol
2h