Urządzenia i Akcesoria
Ciuperci murate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 borcane
Składniki
-
ciuperci proaspete în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)500 g
-
ceapă tăiată felii (1 cm)150 g
-
apă1500 g
-
sare1 linguriță
-
150 g oțet de mereoțet alb 10%150 g
-
sare10 g
-
zahăr10 g
-
foi de dafin, uscate4
-
boabe de piper negru12
-
boabe de muștar4 lingurițe
-
boabe de ienibahar8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 borcan
Sód
1577.4 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
348.2 kJ /
83.2 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gem de căpșune
1 godz. 5 min
Smoothie tropical cu căpșune
5 min
Marmeladă de portocale de Sevilla
2 godz. 30 min
Gem de zmeură
45 min
Sos curry pentru cartofi prăjiți
25 min
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 min
Aluat pentru paste
1 godz.
Zahăr vanilat
72 godz.
Cremă de brânză în stil italian
4 godz. 10 min
Gem de ananas cu ghimbir
40 min
Gem de afine
45 min