烤寿司

烤寿司

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 人份

Składniki

寿司米
  • 短粒米(寿司米)
    500 克
  • 1000 克
  • 白米醋
    4 汤匙
  • 细砂糖
    2 茶匙
  • 幼海盐
    1 茶匙
  • 日本拌饭素
    30 克
奶油配料
  • 奶油芝士 软化
    200 克
  • 美乃滋 日式
    50 克
  • 是拉差辣椒酱
    1 汤匙
  • ½ 茶匙
  • 成熟芒果 (约1个芒果),切丁
    200 克
  • 日本黄瓜 (约1条黄瓜),切丁
    100 克
  • 蟹柳 撕成条状
    200 克
  • 莫扎里拉芝士 切丝
    60 克
  • 日本紫菜
    24 片
  • 成熟牛油果 (opcjonalnie) 切成薄片
    1 - 2 个
  • 生三文鱼片
    24 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 24 人份

Sód 6888 mg
Białko 168 g
Kalorie 15144 kJ / 3624 kcal
Tłuszcz 144 g
Błonnik 24 g
Tłuszcz nasycony 96 g
Węglowodany 432 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...