Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito-style cocktail
10 min
Vegan Chocolate Cake
Brak ocen
Chai tea
15 min
Quick fruit sorbet
10 min
Banana Split
45 min
Burfee
24 godz. 30 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Nutty matcha balls
40 min
Golden latte
10 min
Freckles
1 godz.