Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Wholegrain scones
30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 godz. 25 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min