Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free waffles with maple bacon
1 Std.
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Tiramisu maritozzi
11 Std.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Gluten-free Pain au Chocolat
6 Std. 15 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Apricot tahini bliss balls
15 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 Std. 55 Min
Warming amaranth porridge
50 Min
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Pulled pork with steamed buns
3 Std.
Mango sago pudding
35 Min