Wersje kompatybilne
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 00
- 150 g di succo di barbabietole, senza zucchero
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di miele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 1 - 2 cipolle rosse a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 pizzichi di sale grosso
- 100 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
Alternatywne przepisy
Buns integrali con burger di barbabietole
3 Std. 40 Min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3h 30min
Focaccia di zucca
1h 35min
Focaccia al carbone vegetale
4 Std. 30 Min
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2sa 30 dk
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Fatayer con formaggio e menta
1h
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min