Urządzenia i Akcesoria
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
218.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Coconut Cake
50 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Cashew and Banana Muffins
35 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 godz. 25 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 godz. 10 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Carrot Cake Cookies
35 min
Apple Pancakes
30 min