Urządzenia i Akcesoria
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
218.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Simple Paleo Cupcake
40min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min