Urządzenia i Akcesoria
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
218.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 godz. 15 min
Vegan Bolognese
50 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 godz. 55 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 min
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min
Baby-friendly Banana Pancakes with Cinnamon Yoghurt
15 min