Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
Sponge
-
sunflower oil plus extra for greasing150 g
-
pecan nuts50 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking apples peeled, cored, quartered200 g
-
rolled oats150 g
-
raisins100 g
-
light brown sugar380 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
medium eggs5
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
sugar240 g
-
unsalted butter soft50 g
-
cream cheese (see tip)60 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1781 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Cashew and Banana Muffins
35 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1 godz. 35 min
Apple Pancakes
30 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min