
Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
Sponge
-
sunflower oil plus extra for greasing150 g
-
pecan nuts50 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking apples peeled, cored, quartered200 g
-
rolled oats150 g
-
raisins100 g
-
light brown sugar380 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
medium eggs5
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
sugar240 g
-
unsalted butter soft50 g
-
cream cheese (see tip)60 g
-
lemon juice10 g
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
426 kcal /
1781 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
2.8 g