Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
lub 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
lub 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Panini alla zucca
4 godz.
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Focaccia di zucca
1h 35 min
Pane alla banana e nocciole
4 godz.
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Focaccia barese TM6
4 godz.