Urządzenia i Akcesoria
泡菜天贝魔芋丝
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
洋葱 切丝50 克
-
蒜头3 颗
-
油5 克
-
水500 克
-
韩式辣椒酱50 克
-
韩式泡菜 挤干,切小片200 克
-
天贝 切细条250 克
-
魔芋丝200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1131.7 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
1444 kJ /
345.5 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
15.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
节后健康吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny