Urządzenia i Akcesoria
烧什锦/蒸川味腊肠/剁椒鲈鱼/辣炒鸡丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水2000 克
-
猪肋排 切小段300 克
-
猪肚 清洗干净,切约7×7厘米小块200 克
-
鱿鱼 洗净沥干,切小段200 克
-
料酒15 克
-
油80 克
-
蒜头10 瓣
-
姜10 克
-
剁椒120 克
-
豆豉5 克
-
冬笋 切片100 克
-
花椒 约3克3 茶匙
-
姜 约10克3 片
-
鲈鱼 (约500克)1 条
-
四川香肠 辣味,约4根250 克
-
鸡腿肉 切约2x1厘米小丁350 克
-
盐10 克
-
干辣椒 切小段50 克
-
花椒5 克
-
姜 切片10 克
-
糖10 克
-
白芝麻1 小撮
-
生抽10 克
-
五香粉1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2416.4 mg
Białko
56.1 g
Kalorie
4329.5 kJ /
1035.8 kcal
Tłuszcz
77.4 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品新春家宴
8 Przepisów
Chiny
Chiny