Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 300 g de jugo de naranja
- 8 g de agar agar
-
30
g de azúcar morena
lub 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, en rebanadas finas (2-3 mm)
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 29.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones integrales
40min
Chilaquiles Rojos
25min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min
Bocados de papa y zanahoria
40min
Carne deshebrada en cocción lenta
4h
Tamales Chiapanecos
2h 30min
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3u. 40min
Tartitas de fresa y queso de cabra
30min
Parfait de chai latte TM6
15 Std. 5 Min
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3h
Gelatina de mango
6 godz. 15 min
Jalea de toronja
13h 45min