Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 300 g de jugo de naranja
- 8 g de agar agar
-
30
g de azúcar morena
lub 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, en rebanadas finas (2-3 mm)
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 29.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Chilaquiles Rojos
25min
Pastel de copos de nieve
Keine Bewertungen
Capuchino helado de kiwi y albahaca
3 Std.
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1h 55 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Chocolate santafereño
10min
Pastel de chocolate
40min
Sorbete de mango y chile cascabel
2h
Gelatina de mango
15min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 Std. 10 Min