Urządzenia i Akcesoria
Banh Mi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber julienned4 oz
-
carrots julienned4 oz
-
daikon (Japanese radish) julienned4 oz
-
jalapeño pepper sliced1
-
rice vinegar2 oz
-
ginger peeled, in pieces1 in.
-
fresh cilantro leaves only15 sprigs
-
palm sugarbrown sugar1 oz
-
breaded chicken tenders, frozen (approx. 1½-2 lb)1 package
-
mayonnaise4 oz
-
Sriracha hot sauce1 - 2 oz
-
fresh baguette1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1614 mg
Białko
41 g
Kalorie
3891 kJ /
930 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Street Food
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken Pad Thai
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Korean Beef Bowl
1 godz.
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Chili Taco Dip
1 godz.
English Muffins
3 godz. 10 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min