Urządzenia i Akcesoria
葱油鸡/清蒸老虎斑/发财树/玫瑰桃胶银耳羹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
干桃胶40 克
-
银耳20 克
-
鸡 选童子鸡(约800-900克)1 个
-
姜4 片
-
葱2 根
-
盐1 ½ 茶匙
-
水1000 克
-
糖60 克
-
干玫瑰花蕾5 克
-
花雕酒100 克
-
石斑鱼 选择老虎斑(约500克),宰杀去除鱼鳞和内脏1 条
-
料酒1 汤匙
-
油1 汤匙
-
西兰花, 切小朵 西兰花根部保留装饰200 克
-
胡萝卜 切成半圆形片50 克
-
蒸鱼豉油30 克
-
油20 克
-
葱 切末75 - 80 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1453.5 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
2042 kJ /
488.5 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品新春家宴
8 Przepisów
Chiny
Chiny