Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de tocino, curado y rebanado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 450 g de carne molida de cerdo
- 300 g de carne molida de pollo
- 150 g de crema
- 1 cda de catsup
- 40 g de brandy
- ½ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de pistaches descascarillados sin sal
- 40 g de cereza agria
- 200 g pechuga de pato, sin piel, en rebanadas (aprox. 1-2 mm)
- 250 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 200 g de pechuga de pollo, sin piel, en rebanadas (aprox. 5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de mango
15 Min
Crema de hongos con tocino
25 Min
Pollo georgiano con bulgur
1 Std. 15 Min
Paté de hígado de pollo
12h
Salsa de zarzamora y chile morita
25 Min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Tarta de queso con espirales de manzana
1 Std. 20 Min
Tamales Chiapanecos
2 Std. 30 Min
Pastel de crema y champán
55min
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
55min
Pan vegetariano con gravy
1 Std. 20 Min
Pasta fresca de jitomate
Nenhuma avaliação