Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g bacon afumat, felii
- 3 fire frunze de pătrunjel proaspăt
- 450 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 150 g smântână lichidă, min. 30% grăsime
- 1 lingură ketchup
- 40 g brandy
- ½ linguriță sare
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 30 g fistic sărat, fără coajă
- 40 g vișine
- 200 g fileuri de piept de rață, afumate, feliate (aprox.1-2 mm)
- 250 g ardei roșii copți, conservați
- 200 g piept de pui file, fără piele, tăiat felii (aprox. 5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vită Stroganoff
1h
Tarte portugheze cu cremă (Pastéis de Nata)
55min
Biscuiți cu lapte bătut și sirop de arțar
25 Min
Salată de caracatiță și cartofi
Brak ocen
Plăcințele cu carne de porc
2h 20min
Mini galettes cu ciuperci
1h 45min
Tocană de linte cu chorizo
Brak ocen
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Brak ocen
Pere în vin roșu
3h 20min
Rulouri de pui cu mere, cartofi dulci și sos curry
1 Std. 25 Min
Chili con carne
35 Min
Supă de conopidă cu brânză
30min