Urządzenia i Akcesoria
抹茶糰子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
糯米粉100 克
-
抹茶粉1 茶匙
-
細砂糖20 克
-
嫩豆腐100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
冰鎮
-
冰塊300 克
-
冷開水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.4 g
Kalorie
507 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan