Chutney di cipolle caramellate

4.8 515 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
500 g

Składniki

  • di olio di oliva
    25 g
  • di cipolla rossa in quarti
    500 g
  • peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
    ½ - 1
  • di zucchero di canna
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di aceto di vino rosso
    200 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1222.5 kcal / 5114.9 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 250.1 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 2367.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...