Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
Alternatywne przepisy
Mandorle sabbiate
1h
Caponata (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramello salato
1h
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Focaccine con cipolle caramellate
3 godz. 40 min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Focaccia al carbone vegetale
4h 30min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min
Besciamella (TM6)
15 min
Crema Bimby ® (TM6)
45 Min