Torta tenerina al cioccolato

Torta tenerina al cioccolato

4.3 507 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 fette

Składniki

  • 200 g di cioccolato a pezzi
  • 150 g di burro a pezzi
  • 150 g di zucchero
  • 3 uova
  • 50 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • zucchero a velo a piacere
  • fiori edibili a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 315.5 kcal / 1320 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...