Marokkansk suppe med kylling

Marokkansk suppe med kylling

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porsjoner

Składniki

  • koriander, fersk delt i biter
    10 kvister
  • purreløk delt i biter
    150 g
  • selleri delt i biter
    120 g
  • gulrøtter delt i biter
    100 g
  • olivenolje pluss ekstra til drypping
    1 ss
  • spisskummen, malt
    2 ts
  • koriander, malt etter smak
    1 ½ - 2 ts
  • kanel, malt
    2 ts
  • gurkemeie, malt
    2 ts
  • harissa paste etter smak
    2 - 3 ss
  • vann
    500 g
  • hakkete tomater, på boks
    800 g
  • grønne linser, tørkede
    85 g
  • kyllingbuljongpaste
    2 ts
    2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
  • finkornet sukker
    1 ss
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • kyllinglår, uten skinn, uten bein (ca. 400 g), delt i biter (2 cm)
    4
    400 g kyllingbryst, uten skinn, delt i biter (2 cm)
  • hvitt brød
    8 skiver
  • yoghurt naturell
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 39 g
Kalorie 1777 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie