
Urządzenia i Akcesoria
Kremet fiskesuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjoner
Składniki
-
laksefilet, fersk i biter (2cmx2cm)200 g
-
torskefilet, uten skinn i biter (2cmx2cm200 g
-
salt2 ts
-
korianderfrø hele1 ts
-
solsikkeolje10 g
-
løk delt i to½
-
hvitløksfedd2
-
fennikel uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
sellerirot delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
purreløk kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)50 g
-
vann300 g
-
melk400 g
-
fiskebuljongterninger (til 0.5 l)2 ½
-
sitron saft og skall, revet (kun det gule)½
-
laurbærblad, tørket1
-
fløte300 g
-
smør2 ss
-
salt1 klype
-
hvit pepper1 klype
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
383.9 kcal /
1606.1 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
31.2 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Sód
146.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
25min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
40min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
30min
50min
40min