Kikertsuppe (Revithia)

Kikertsuppe (Revithia)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porsjoner

Składniki

  • løk, gul delt i to
    150 g
  • olivenolje
    50 g
  • kikerter, tørket bløtlagt over natten, skylt og drenert
    250 g
  • vann
    1350 g
  • salt
    2 ts
  • vann avkjølt
    250 g
  • hvetemel
    30 g
  • sitronsaft, ferskpresset (ca. ½ sitron)
    20 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 12 g
Kalorie 1054 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie